• Nieuw
Ethica
  • Ethica
  • Ethica

Ethica

€ 25,00
Inclusief belasting

Baruch de Spinoza (1632-1677) wordt algemeen beschouwd als de invloedrijkste filosoof die ons land ooit heeft gekend. In de 'Ethica' onderzoekt Spinoza op welke manier de mens zijn vrijheid kan verwerven - een voor die tijd revolutionaire boodschap.


Aantal

 

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden. Verzending via PostNL.

 

Bezorgen of ophalen wanneer het jou uitkomt. Gratis verzending binnen NL vanaf 75 euro.

 

I.v.m. de drukte rondom de feestdagen kan het voorkomen dat het pakket iets vertraagd wordt bezorgd.

 

Bestel veilig en betrouwbaar. Wij voeren het Certificaat Thuiswinkel Waarborg.

Baruch de Spinoza (1632-1677) wordt algemeen beschouwd als de invloedrijkste filosoof die ons land ooit heeft gekend. Spinoza's levenswerk, de 'Ethica', is een van de belangrijkste, maar ook een van de moeilijkste filosofische teksten die ooit geschreven zijn. In de 'Ethica' onderzoekt Spinoza op welke manier de mens zijn vrijheid kan verwerven - een voor die tijd revolutionaire boodschap.

Maarten van Buuren is uitgegaan van een nauwkeurige analyse van Spinoza's terminologie. Dat heeft een vertaling opgeleverd die het Latijnse origineel dichter dan ooit benadert en tevens een nieuw en verhelderend licht werpt op de sleutelbegrippen van Spinoza's denken. De vertaling wordt begeleid door verklarende aantekeningen en een samenvatting. Deze nieuwe editie is een must voor alle liefhebbers van Spinoza en filosofie.

ETH

productdetails

Auteur:
Baruch Spinoza, Maarten van Buuren
ISBN:
9789026333958
Bindwijze:
Paperback
Aantal pagina's:
460
Verschijningsdatum:
oktober 2017
Taal:
Nederlands

Je bent misschien ook geïnteresseerd in