Houden van dingen die niet perfect zijn
  • Houden van dingen die niet perfect zijn
  • Houden van dingen die niet perfect zijn

Houden van dingen die niet perfect zijn

€ 15,99
Inclusief belasting

"Als we aardiger worden voor onszelf, kunnen we aardiger worden voor de wereld.' Haemin Sunim. 

Sunim geeft inzicht in verschillende levenskwesties, van liefde en vriendschap tot werk, levensdoelen en spiritualiteit. Het biedt troost, aanmoediging en wijsheid en helpt je jezelf, je leven en iedereen daarin lief te hebben. (past niet door brievenbus)


Aantal

  • Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.  Gratis verzending vanaf 75 euro. Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf 75 euro.
  • Bestel veilig en betrouwbaar. Wij voeren het Certificaat Thuiswinkel Waarborg. Bestel veilig en betrouwbaar. Wij voeren het Certificaat Thuiswinkel Waarborg.
  • Kies zelf de bezorgdag. Doordeweeks ook 's avonds in huis. Kies zelf de bezorgdag. Doordeweeks ook 's avonds in huis.
  • Ophalen bij een PostNL punt mogelijk. Ophalen bij een PostNL punt mogelijk.

"Als we aardiger worden voor onszelf, kunnen we aardiger worden voor de wereld.' Haemin Sunim.

De inzichten en adviezen van de Koreaanse boeddhistische monnik Haemin Sunim uit de bestseller Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt gingen over rust. In dit nieuwe boek heeft Sunim het over liefde, compassie en vergeving. Hij benadrukt dat niemand perfect is, maar dat het juist daarom belangrijk is om liefdevol en mild te zijn voor jezelf en anderen. Want als je vriendelijker bent naar jezelf, kun je ook vriendelijker zijn naar de wereld en krijg je zelfvertrouwen om je bezig te houden met dat wat je echt gelukkig maakt.

Sunim geeft inzicht in verschillende levenskwesties, van liefde en vriendschap tot werk, levensdoelen en spiritualiteit. Met veel prachtige, kleurrijke illustraties zal Houden van dingen die niet perfect zijn zowel je ogen als je hart aanspreken. Het biedt troost, aanmoediging en wijsheid en helpt je jezelf, je leven en iedereen daarin lief te hebben.

BKHDNDNGPF

productdetails

Auteur:
Haemin Sunim
ISBN:
9789022583722
Bindwijze:
Paperback
Aantal pagina's:
272
Verschijningsdatum:
januari 2019
Taal:
Nederlands