Zen hart, zen geest
  • Zen hart, zen geest

Zen Hart, Zen Geest

€ 20,99
Inclusief belasting

In toegankelijke besprekingen van een veelheid van koans weet de markante Indiase leraar Ama Samy de schijnbare kloof tussen de spiritualiteit van zen en het christendom te overbruggen. Zoals in zijn eerder bij Asoka verschenen Waarom kwam Bodhidharma maar het Westen? laat hij zien stevig geworteld te zijn in beide tradities.

Aantal

  • Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf 75 euro. Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf 75 euro.
  • Bestel veilig en betrouwbaar. Wij voeren het Certificaat Thuiswinkel Waarborg. Bestel veilig en betrouwbaar. Wij voeren het Certificaat Thuiswinkel Waarborg.
  • Kies zelf de bezorgdag. Doordeweeks ook 's avonds in huis. Kies zelf de bezorgdag. Doordeweeks ook 's avonds in huis.
  • Ophalen bij een PostNL punt mogelijk. Ophalen bij een PostNL punt mogelijk.

In toegankelijke besprekingen van een veelheid van koans weet de markante Indiase leraar Ama Samy de schijnbare kloof tussen de spiritualiteit van zen en het christendom te overbruggen. Zoals in zijn eerder bij Asoka verschenen Waarom kwam Bodhidharma maar het Westen? laat hij zien stevig geworteld te zijn in beide tradities en in staat te zijn door te dringen tot de essentie van het ‘zoeken naar het Oorspronkelijk Gelaat’. Met een wijds palet van klassieke leerverhalen uit de Japanse zentraditie en bespiegelingen van christelijke en eigentijdse westerse auteurs – van T.S. Eliot tot Ken Wilber – schildert hij een fijnzinnig weefsel dat de onontkoombaarheid van het menselijke zoeken centraal stelt. Met Zen hart, zen geest wil AMA Samy ons wakker schudden.

BKZNHARTGEEST

productdetails

Bindwijze:
Paperback
Taal:
Nederlands