We are not online at the moment. We are available daily between 8 a.m. and 10 p.m.
Dertig zenlessen
  • Dertig zenlessen

Dertig zenlessen voor de dagelijkse praktijk

€16.95

De lessen bevatten enerzijds eeuwenoude wijsheden en zijn anderzijds zeer actueel. Dat laatste komt doordat ze worden verteld door Rients Ritskes, een zenmeester die met zijn veertig jaar zen ervaring helemaal in het hier en nu staat.

Quantity

  • We will ship your order within 1-2 working days.
  • Order safely and reliably. We carry the Thuiswinkel Waarborg Certificate.
  • ..
  • Is the product information on this page not in English? We are in the process of translating all our products. Thank you for your understanding. Do you wish to receive more information on a specific product? Please contact us.

Dertig zenlessen met tekeningen van DaiDo Maas

De eerste versies van deze Dertig zenlessen verscheen reeds in 2000 en sindsdien zijn er meerdere versies onder verschillende titels (o.a. ZenManagement in de praktijk) en in meerdere herdrukken en vertalingen van gepubliceerd, onder andere in het Duits, Engels en Deens. Dit is een nieuwe herschreven versie. Het zijn dertig levenslessen voor mensen op zoek naar (nog) meer kwaliteit en diepgang in doen en laten. Van de achterzijde: Wie deze dertig zenlessen ter harte neemt zal een aandachtig en zenvol leven leiden. De lessen bevatten enerzijds eeuwenoude wijsheden en zijn anderzijds zeer actueel. Dat laatste komt doordat ze worden verteld door Rients Ritskes, een zenmeester die met zijn veertig jaar zen ervaring helemaal in het hier en nu staat.

BOEK30ZEN

Data sheet

Hardcover/Paperback:
Paperback
Language
Nederlands

Specific References