Question? Contact us via WhatsApp
  • On sale!
  • -25%
Integrale zen
  • Integrale zen

Integrale zen

€14.99
€11.24 Save 25%

Integrale zen sluit aan bij de grote belangstelling voor het non-dualisme, waarvan zen de meest populaire stroming vertegenwoordigt. Integrale zen gaat ervan uit dat het leven, precies zoals iemand het leidt, spirituele oefening is.

Quantity

  • We will ship your order within 1-2 working days.
  • Order safely and reliably. We carry the Thuiswinkel Waarborg Certificate.
  • ..
  • Is the product information on this page not in English? We are in the process of translating all our products. Thank you for your understanding. Do you wish to receive more information on a specific product? Please contact us.
‘De contemplatieve staat waarin alles een is, is te allen tijden niets anders dan ongekunstelde aanwezigheid, wat je ook doet.’ Integrale zen sluit aan bij de grote belangstelling voor het non-dualisme, waarvan zen de meest populaire stroming vertegenwoordigt. Integrale zen gaat ervan uit dat het leven, precies zoals iemand het leidt, spirituele oefening is.
Maurice Knegtel Sensei geniet bekendheid als de cybermonk van de BOS (Boeddhistische omroep). Hij geeft leergroepen, lezingen en workshops door heel Nederland. 
In april 2006 werd door Maurice Knegtel de Stichting Izen opgericht om het onderzoek voort te zetten naar de integratie van zen in het dagelijks leven en het dagelijks leven in zen. De opzet van deze stichting en alle perikelen erom heen waren onderdeel van dit proces. Het verhaal achter de post-religieuze beweging Izen is onderdeel geworden van Integrale zen. Deze fragmenten lezen als een soap en zijn telkens weer basis voor de beschouwingen over zen, de vier edele waarheden en ons dagelijks leven als spirituele oefening.
BKINTEGRZN

Data sheet

Hardcover/Paperback:
Paperback
Language
Nederlands

Specific References