• Aanbieding!
Integrale zen
  • Integrale zen

Integrale zen

€ 14,99
€ 11,24 25% korting

Integrale zen sluit aan bij de grote belangstelling voor het non-dualisme, waarvan zen de meest populaire stroming vertegenwoordigt. Integrale zen gaat ervan uit dat het leven, precies zoals iemand het leidt, spirituele oefening is.

Aantal

We verzenden jouw bestelling binnen 1-2 werkdagen via PostNL. Gratis verzending vanaf 99 euro.Thuisbezorgd of ophalen bij een PostNL punt wanneer het jou uitkomt.


Bestel veilig en betrouwbaar. Wij voeren het Certificaat Thuiswinkel Waarborg.

‘De contemplatieve staat waarin alles een is, is te allen tijden niets anders dan ongekunstelde aanwezigheid, wat je ook doet.’ Integrale zen sluit aan bij de grote belangstelling voor het non-dualisme, waarvan zen de meest populaire stroming vertegenwoordigt. Integrale zen gaat ervan uit dat het leven, precies zoals iemand het leidt, spirituele oefening is.
Maurice Knegtel Sensei geniet bekendheid als de cybermonk van de BOS (Boeddhistische omroep). Hij geeft leergroepen, lezingen en workshops door heel Nederland. 
In april 2006 werd door Maurice Knegtel de Stichting Izen opgericht om het onderzoek voort te zetten naar de integratie van zen in het dagelijks leven en het dagelijks leven in zen. De opzet van deze stichting en alle perikelen erom heen waren onderdeel van dit proces. Het verhaal achter de post-religieuze beweging Izen is onderdeel geworden van Integrale zen. Deze fragmenten lezen als een soap en zijn telkens weer basis voor de beschouwingen over zen, de vier edele waarheden en ons dagelijks leven als spirituele oefening.
BKINTEGRZN

productdetails

Bindwijze:
Paperback
Taal:
Nederlands