• Aanbieding!
Zen - de sprong naar nu
  • Zen - de sprong naar nu

Zen - de sprong naar nu

€ 17,95
€ 6,82 62% korting

In dit boek geeft de auteur in heldere bewoordingen aan waar zen voor staat en welke opvattingen en visies zen kent. Hij gaat niet alleen in op de oorsprong en de vroege geschiedenis van het zenboeddhisme maar ook op de sprong naar het westerse heden die zen aan het maken is.

Aantal

We verzenden jouw bestelling deze zomer binnen 2-3 dagen via PostNL. Gratis verzending vanaf 99 euro.Thuisbezorgd of ophalen bij een PostNL punt wanneer het jou uitkomt.


Bestel veilig en betrouwbaar. Wij voeren het Certificaat Thuiswinkel Waarborg.

Er bestaat een groeiende belangstelling voor zen. In dit boek geeft de auteur in heldere bewoordingen aan waar zen voor staat en welke opvattingen en visies zen kent. Hij gaat niet alleen in op de oorsprong en de vroege geschiedenis van het zenboeddhisme maar ook op de sprong naar het westerse heden die zen aan het maken is. Centraal in zen staat ervaren wat gaande is. Want zen gaat over niets anders dan het leven zelf, waarin het niet te doorgronden mysterie en het alledaagse op elk moment bijeenkomen. Zen, de sprong naar nu is eerder verschenen onder de titel Zenboeddhisme bij Uitgeverij Kok. Een lezer schreef erover: ‘Dit boek biedt een mooi overzicht van de zenboeddhistische traditie. Erg fijn dat men in het Nederlands nu zo’n boek kan lezen. Naast het overzicht en de traditie van zen leidt dit boek de lezer naar het hoogtepunt, wat mij betreft, in de hoofdstukken De onversneden werkelijkheid en Het hart van de beoefening, waarin zen in de praktijk – de weg naar binnen – centraal staat. Zeer de moeite waard voor iedereen die interesse in zen heeft.’

BKSPRN

productdetails

Bindwijze:
Paperback
Taal:
Nederlands