Meditatiekussen zwart NL
  • Meditatiekussen zwart NL
  • Meditatiekussen zwart NL
  • Meditatiekussen zwart NL

Meditatiekussen NL

€ 49,95

Dit meditatiekussen (zafu) heeft een uitstekende kwaliteit katoenen buitenhoes met rits. De binnenhoes met rits is gevuld met boekweitkaf en navulbaar. 

Handgemaakt in Nederland. Officieel Zen.nl kussen.

afmetingen: 30 x 15 cm

voorzien van Zen.nl logo

Aantal

We verzenden jouw bestelling binnen 1-2 werkdagen via PostNL. Gratis verzending vanaf 99 euro.Thuisbezorgd of ophalen bij een PostNL punt wanneer het jou uitkomt.


Bestel veilig en betrouwbaar. Wij voeren het Certificaat Thuiswinkel Waarborg.

Dit meditatiekussen (zafu) heeft een uitstekende kwaliteit katoenen buitenhoes met rits. De binnenhoes met rits is gevuld met boekweitkaf en navulbaar. 

Handgemaakt in Nederland. Officieel Zen.nl kussen.

afmetingen: 30 x 15 cm

voorzien van Zen.nl logo

Meditatiekussens vergelijken? Bekijk deze PDF overzichtskaart. Meer weten over meditatiekussens? Lees deze informatiepagina.

De buitenhoes is gemaakt van een uitstekende kwaliteit katoen. Het binnenkussen is van ongebleekte katoen en gevuld met boekweitkaf. Het binnenkussen en de buitenhoes hebben allebei een rits in de zijkant zodat het kussen aan 2 kanten gebruikt kan worden. Dit is ook handig voor het bijvullen en het wassen van de hoes.

De kussens worden maximaal gevuld. Voor sommige mensen is dat te hoog of te hard. We adviseren dan om direct na aankoop wat van de vulling uit het kussen te halen en te bewaren in een lege jampot of goed afgesloten plastic zak. Het kan dan later weer gebruikt worden om het kussen bij te vullen zodat u geen losse vulling bij hoeft te kopen.

Het verschil tussen het meditatiekussen NL en meditatiekussen NL basic zit 'm in de kwaliteit van de stof van de buitenhoes en het ontbreken van een draaglus bij het basic model. Het meditatiekussen NL (49,95) is gemaakt van dezelfde stof als de meditatiemat NL en de meditatiemat NL basic.

KUSSENZWNL

productdetails

Diameter:
30 cm
Hoogte:
los gevuld 8-10 cm, strak gevuld 14-16 cm

Je bent misschien ook geïnteresseerd in